Author Topic: New Forum Up and Running  (Read 15505 times)

Offline JEBassman

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 163
Re: New Forum Up and Running
« Reply #30 on: March 21, 2012, 06:36:14 AM »
I like the new look.  Some fresh paint and sprucing up is always a good idea every few years.  Keep up the good work.  8)

Joel
WT550 B, WT800 C
Aguilar GS210, GS115 cabs
Markbass Big Bang
Markbass Traveler 151 P cabs (2)

Offline vince a

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 517
Re: New Forum Up and Running
« Reply #31 on: March 21, 2012, 08:10:24 AM »
Although I do like the new look, I find myself only going to the forum . . . maybe only once a day . . . whereas prior, I was on it at least ten times a day? It's not that I can't navigate the new format, cause I can . . . very easily . . . don't know why? Maybe it's because I'm also one of those who say, "If it ain't broke . . . . ."
WARNING:This post may contain items including, but not limited to, sarcasm, irony, and hyperbole intended to bring humor to this discussion. Those of you who are overly sensitive or who have no sense of humor are better off ignoring this post.
WT-550 D212XLT(4) & D210XST(4)-Lakland & Fender basses

Offline tec1do

  • Newbie
  • *
  • Posts: 56
Re: New Forum Up and Running
« Reply #32 on: March 22, 2012, 01:59:40 AM »
Hi Folks, any reason why there is no link to the Eden Website anymore or do i miss something?
ray
 

Offline Bassmann1968

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11831
Re: New Forum Up and Running
« Reply #33 on: March 22, 2012, 02:25:21 AM »
Good idea Ray.
I will ask the Admin to add one.
Armin

PLEASE LIKE EDEN ON FACEBOOK!!!
No schematics available!!! Don't ask for it.
;)

WTP-Pre,1350,WTX260,WT300/400,WT1000,WTX1000N,NAV,WTDI
D112XLT,D210XST,D410XLT,D810RP,DNS410,DNS112

Offline TOM

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
Re: New Forum Up and Running
« Reply #34 on: March 22, 2012, 05:16:06 AM »
Hi Folks, any reason why there is no link to the Eden Website anymore or do i miss something?
ray
+2!!!

2xD410XLT/4/8, 2xD210XLT/4, 4xD112XLT/8, D210XST/8, WT800B, WP100, WT1000, WT405, MH600 'METRO' HEAD, 2xWTX260, N28, WTDI

Offline 87Ub59H

  • Forum Admin
  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 158
    • http://www.edenamps.com
Re: New Forum Up and Running
« Reply #35 on: March 22, 2012, 09:40:00 AM »
In the upper left corner under the Eden logo is a link back to the Eden Website.

Offline twist

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 383
Re: New Forum Up and Running
« Reply #36 on: March 22, 2012, 10:23:33 AM »
Need to get rid of the stupid disclaimer at the top of every page.  That is a problem.

[ '05 Jazz bass - WT405 - D210XST/4 x 2 - Line 6 POD X3 - QSC RMX 850 ]

Offline Gruntollio Basswall

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4439
    • Hatemail
Re: New Forum Up and Running
« Reply #37 on: March 22, 2012, 07:54:33 PM »
I agree twist. If they have the disclaimer as a message that users agree to upon login to the forum, I reckon that is sufficient but it doesn't need to be there.
Otherwise have a hide option like we do for our own profile info that displays at the top of the page?
Gruntollio Basswall

WT1205, WTX500, DNS410, D410XLT, D410XST ,2 X EX112, EM5&3, WTDI

Offline MTN.bass72

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 583
Re: New Forum Up and Running
« Reply #38 on: March 22, 2012, 09:50:00 PM »
Don't know about other folks, but everytime I login since the change it makes me type my password each time.
Before, I could just type the " M " of MTN.bass72 then a drop down would pop up I would click my name and then click login. Without having to type a password everytime.
--Robert
WTX500~
WTX260~
 D112XLT x 2
 WTDI
Ibanez EDB 700...Squire Vintage modified Jazz

Offline Bassmann1968

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11831
Re: New Forum Up and Running
« Reply #39 on: March 22, 2012, 10:25:49 PM »
Hi MTN,
try to use your email adress.
When I lock in it shows mine as default instead of the username.
Armin

PLEASE LIKE EDEN ON FACEBOOK!!!
No schematics available!!! Don't ask for it.
;)

WTP-Pre,1350,WTX260,WT300/400,WT1000,WTX1000N,NAV,WTDI
D112XLT,D210XST,D410XLT,D810RP,DNS410,DNS112

Offline Rip Van Dan

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2484
Re: New Forum Up and Running
« Reply #40 on: March 25, 2012, 09:27:18 AM »
Hey Guys, what's the avatar spec on the new forum.  My avatar is 150 wide x 116 tall and the default display on the new forum  has stretched it tall and thin.  Not that I object to being tall and thin mind you, but truth is I'm more on the short and fat side of things.  I can easily Photoshop my avatar to the correct size if I know what that default setting is.

Dan
Rip Van Dan
Dan Gracia
'82 US-made Fender Jazz Bass with maple neck
5-string Rogue LX405 Pro (Surprisingly good "no-name" bass)
WT500/800 Highwayman (signature model)
D.N.S 410-8
Line6 X2-XDS wireless
=========
spares:
Eden RS400, GK BK250, GK 115 cab, acoustic B410 cab, Sunn Beta 202 (2x12)

Offline TOM

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
Re: New Forum Up and Running
« Reply #41 on: March 25, 2012, 10:14:52 AM »
Hey Guys, what's the avatar spec on the new forum.  My avatar is 150 wide x 116 tall and the default display on the new forum  has stretched it tall and thin.  Not that I object to being tall and thin mind you, but truth is I'm more on the short and fat side of things.  I can easily Photoshop my avatar to the correct size if I know what that default setting is.

Dan

Lucky  man -Tall- thin and " younger"!!!! :)

2xD410XLT/4/8, 2xD210XLT/4, 4xD112XLT/8, D210XST/8, WT800B, WP100, WT1000, WT405, MH600 'METRO' HEAD, 2xWTX260, N28, WTDI

Offline Bassmann1968

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11831
Re: New Forum Up and Running
« Reply #42 on: March 25, 2012, 12:45:44 PM »
Hey Guys, what's the avatar spec on the new forum.  My avatar is 150 wide x 116 tall and the default display on the new forum  has stretched it tall and thin.  Not that I object to being tall and thin mind you, but truth is I'm more on the short and fat side of things.  I can easily Photoshop my avatar to the correct size if I know what that default setting is.

Dan


Just turn the picture 90° :D

I will ask the Admin. I did feed the page a pretty big pic and hoped it would tell me to downsize to a certain size. But he took my new avatar without complains. And also resized it proper.
Armin

PLEASE LIKE EDEN ON FACEBOOK!!!
No schematics available!!! Don't ask for it.
;)

WTP-Pre,1350,WTX260,WT300/400,WT1000,WTX1000N,NAV,WTDI
D112XLT,D210XST,D410XLT,D810RP,DNS410,DNS112

Offline Bob Cruz

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3654
Re: New Forum Up and Running
« Reply #43 on: March 25, 2012, 01:43:23 PM »
Yeah, Armin, your last avatar had the opposite problem from Dan--you looked a little broad minded, or maybe like you'd been doing some heavy thinking.... :P

My avatar came out fine, a good likeness.... :o
Bob Cruz

GB Streamliner 900 and 600 - Peavey USA Cirrus 5 - SX Jazz 5 x2 - BC Rich Mockingbird 5 - Cruz 112 x2 (22 pound flyweight cabs I built) - Kustom 115 D140F - Avatar Neo 112 x 2 - Modded Fender Rumble 40 x2

Offline Bassmann1968

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11831
Re: New Forum Up and Running
« Reply #44 on: March 25, 2012, 02:02:36 PM »
the first one I had was linked. This one is uploaded.
I try to upload my old one.
Armin

PLEASE LIKE EDEN ON FACEBOOK!!!
No schematics available!!! Don't ask for it.
;)

WTP-Pre,1350,WTX260,WT300/400,WT1000,WTX1000N,NAV,WTDI
D112XLT,D210XST,D410XLT,D810RP,DNS410,DNS112